Радиатори за баня – как да се отървете от студените температури

През есента и зимата може да бъде доста студено, дори и в банята. Кърпата служи за притопляне, но какво да изберете, за да постигнете максимален комфорт, дори след като спрете душа.

Различни радиатори за баня

На пазара се предлагат различни видове радиатори за баня: радиатор чиния, радиатор панел, електрически нагревател, хоризонтален или вертикален радиатор. Изборът на подходящ трябва да е свързан с мнението на специалист, както и личния вкус. Всеки един радиатор, трябва да се вписва перфектно със стила в банята. Можете дори да изберете да инсталирате вашия радиатор на таван, стена или под. Това също прави банята идеална и в стил минималистичен.

Полезността на радиатор

В банята радиатора се използва не само за отопление, но и като допълнително докосване, комфорт и практичност. На него може да поставите сухи или топли кърпи.

Атмосфера на комфорт

Замисляли ли сте се кои са нещата, които ще направят вашата баня веднага приятна топла. Тъй като тръбите са хоризонтални, винаги има място да изсушите кърпата си или да затоплите преди излизане от ваната.

Радиаторът е с вграден вентилатор и с една проста операция може да състави много приятни усещания. Новият стандарт за комфорт включва както електрически, така и централно отопление: за всяка стая и всеки джоб!

Монтирането на радиатора в баня

Съвременните модели радиатора са направени така, че да могат да се инсталират лесно. Мярка на изискванията на топлина в помещението, въз основа на това колко радиатори са необходими и точна оценка за мощността на затопляне, може да се потърси и от специалист. Създайте си комфорта в банята с радиатор за най-студеното време и следете отблизо до прозорец, как навън се сипе ситен снежец.

 

 

Scroll to Top