Да си купя ли бял автомобил – топ минусите, които могат да ви разубедят

Може да се питате, какъв цвят за автомобилът си да изберете. Заслепени от тяхната привлекателност, но ето няколко неща, преди да вземете решение за сърцето си с избора на бял цвят автомобил.

  • Поема всякаква пътна мръсотия

Ако изминете много мили с бял автомобил ще останете разочаровани от вида му при пристигане на финалната точка. Цветът не само няма да е бял, но всичко от пътищата ще контрастира на светлия фон. Ето една причина, защо това не е чудесен избор. Подобно на чист лист хартия, дори и най-малката мръсотия или кал веднага ще направи очевидни разлики върху вашия бял автомобил.

  • Някои от тях са с по-добро качество, отколкото други

Докато бяло може да се появи като опция, без да поема разходи, у някои водачи съществува огромна заблуда. Такава сочи, че бели автомобили са по-евтини в сравнение с други цветове, които се произвеждат. Освен ви избирате метален или перлено бял, автомобилът ви може да изглежда уморен, ако не го миете редовно. Съществуват и някои технически спрейове, които могат да помогнат при дребни драскотини и дефекти. Всеки избира бяло.

Ако сте екстроверт, може да поискате да се помислите за различен цвят. Белият може да изглежда фантастично, но това означава, че много други купувачи избират това, което означава, че колата е изключителна. Оказва се дори, че някой по-приключенски цвят може да доведе до по-ниски стойности на препродажба, но поне няма да следва тълпата.

Цветът не е нищо повече от лично предпочитание, но ако искате сянка е вероятно да се задържи стойността по-добре от други. Това прави идеален избор. Вие гарантирате да изглежда добре, независимо от колата ви в горещите летни дни.

От друга страна, бял цвят, не е най-богат на въображение вариант, обаче е модерен и ще ви накара да прекарвате повече време в измиване, отколкото всеки друг цвят. Също така, ако искате да се откроявате по-малко, по-смел избор на цвят може да ви накара да извървите дълъг път.

  • Спестявате пари за следващата си кола

Каквато и да е цветът, който сте избрали, вашият идеален автомобил е конфигуратор, за да стесните избора си.

Scroll to Top