7 погрешни схващания за SEO

SEO често е разбирано за една тъмна и мистична страна на изкуство. Съществуват някои общи заблуди, които трябва да бъдат разсеяни.

  1. Представяне за търсачката

През 90-те години, уеб сайтовете, трябваше да бъдат представени за търсачките като част от SEO. В много случаи, исканията са спам, а процесът бил пенсиониран.

  1. Мета таговете златото за Google

Още през 2014 г. Google се е опитал да създаде ново правило за мета таговете. Подобно на чудовището от Лох Нес или демоните на съдбата, като истински вярващи продължават да се държат. Вижте и за онлайн магазин.

  1. Връзки, връзки, връзки

Важно е да има и други сайтове, сочещи към вашия сайт, но на база качество, а не количество. Един линк от авторитетен сайт е по-добре от връзки от пет блогове от безработни такива.

  1. Ключовата дума е ефективна плънка

Съсредоточете се върху съдържание за посетителите и добавете ключови думи, които текат естествено. Няма магическа формула, но прекалената употреба на ключовите думи ще дразни посетителите.

  1. Гаранция от социални медии

Има известна истина в това, но използването на социалните медии няма да гарантира по-висок ранг. Социалната медицина експозиция може да доведе до повече посетители, които могат по този начин да помогнат за повишаване на ранга.

  1. Връзки и думи

Има още какво да се иска от SEO правилните ключови думи с правилните връзки. Сео оптимизация е една развиваща се индустрия и ако искате вашия сайт да не губи своята актуалност, ще трябва да се справите с това предизвикателство.

  1. SEO е процес, който никога не е завършен. Да останеш на върха на класацията е постоянна битка, която изисква нужните умения, познания и разбиране.

В случай, че все още не сте стартирали, започнете от тук и сега с изработка на сайтове.

Scroll to Top