Ето как да пътувате със стил

Едно от най-неприятните изживявания насред жега е багажа по време на почивка. Въпреки че сте избрали перфектната дестинация може от вас да се изисква много мозъчна атака, преди и по време на опаковане.

Какви дрехи да изберете за път и докато трае престоя, предлагаме ви някои прости, бързи и лесни съвети, които ще ви помогнат да погледнете на мода, докато се наслаждавате на всяка минута от почивката си:

За запалените пътешественици в зависимост от терена, да изберат удобни шорти или къси панталони, смарт тениски, туника ПЕЙДЖ, естествени материи чорапи, ярко оцветени пуловер, якета и слънчеви очила са сред задължителните параметри.

Ако предстои преход на място с по-висока надморска височина е важно да вземете със себе си вълнени шапки, шалчета и ръкавици. Изберете синтетичен материал на връхни дрехи с устойчивост на износване. За предпочитане без шевове, за да избегнете прегряването.

За плаж мадами при 46 градуса, няма по-добро време от това да се отдадете на плажовете и да се насладите на хладката вода. Стегнете багажа с прохладни кафтани, сладки шорти, ефирни рокли, извънгабаритни шапки, макси рокли и пр., които да направят почивката ви вълнуваща, лека и прохладна.

Инвестирайте в обикновени, колоритни и изразителни дънки и тениски, якета, шалове, според дестинацията, която сте предвидили.

За мъже багажът трябва да включва – ленени панталони, прохладни ризи в пастелни цветове, ярки цветни, маратонки или чехли, които са чудесни за плаж и бърз уикенд. Винаги поддържайте чифт дънки и свежа бяла или черен риза в случай, че планирате да посетите ресторант по-късно. Имайте в багажа и поне един удобен чифт къси панталони, които да съчетаете с интелигентни тениски и якета, за прохладната вечер. Маратонки с ярки цветове и дрехи на щампи са на мода. Инвестирайте в качество и заложете на дрехи от памук и лен за лятото. Снежна терени изискват оборудване от дънки, блузи с дълъг ръкав, ботуши, пуловери и извънгабаритни слънчеви очила.

За бързи почивка през уикенда – до голяма степен това зависи от това къде планирате да отидете. Носете топли дрехи за всеки случай, независимо, че знаете, че мястото, на което планувате вашата почивка поддържа 40 градусови температури през деня. Обикновено на тези места климата рязко спада вечерите и това не бива да нарушава комфорта ви.

Scroll to Top