Алтернативни начина да спестите от самолетния билет

Опитайте алтернативни маршрути това не само ще ви помогне да бъдете по-гъвкави с датите и дестинациите, но и ще се опитайте да сте гъвкави с маршрута. Понякога е по-евтино да летите до Лондон и да вземе нискобюджетна авиокомпания в Амстердам, отколкото да летите директно до Амстердам.

Има толкова много бюджетни превозвачи по целия свят, които се възползват от по-добра сделка в друг град и след това скачат на бюджетен полет до избрана дестинация.

Не забравяйте, че не всички цени на авиобилет са равни.

Трябва да се търси в много сайтове за полети, за да сте сигурни, че не оставяте непроверено място.

Важно е да се проверите на няколко места. Най-добрите търсачки са тези, които нямат връзки с всяка авиокомпания и правят пари, чрез реклама за резервации.

Запомнете – няма перфектна авиокомпания, дори и най-добрите имат своите топ ползи и недостатъци.

В​ъзползвате се от студентски намаления

Ако сте студент потърсете по-изгодни цени. Има много студентски отстъпка и много от туристическите агенции, могат да ви помогнат да намерите евтини билети.

Самолетните програми са чудесен начин да получите безплатни полети, безплатни ъпгрейди, както и свободни билети. Без значение колко често летите, трябва да сте се абонирали за програма в авиокомпанията.

Проверете за специални оферти. Много пъти може дълго време да няма специални намаления, но затова трябва да сте редовни и да следите.

Хората винаги се опитват да получат най-ниската цена онлайн и затова често чакат твърде дълго, а след това плащат твърде много.

Не чакайте, до последната секунда, а предвидете далеч по-рано. Най-добрият прозорец за резервация е от шест до осем седмици преди полета или около три месеца, по време на пиков сезон.

Scroll to Top