Кога да предпочете щори за дома

Преди само няколко десетилетия единствената защита за домовете от пряката слънчева светлина бяха завесите.

Днес съвременния им заместник са различните видове щори. Външни или вътрешни щори се превърнаха в поредния модерен атрибут към всеки дом, който освен сигурност и комфорт създава и допълва идеално интериора.

Това прави едно от любимите решения за всяка домакиня. Вижте повече за външни ролетни щори цени.

Съвременният заместител на някогашните „пердета“ днес се предлагат в богата гама от материи, модели, цветове, а това е идеална предпоставка да се съчетават перфектно с всевъзможни модерни решения за прозорци за апартаменти, обзавеждане и дизайн в дома.

Избора на щори, до колкото лесен и приятен, може да се стори и голяма дилема за някои домакини, на които за първи път им се налага да се сблъскат очи в очи с това решение – избор на щори за дома.

За хората с възможности е препоръчително да подменят щорите в дома два пъти в годината. За целта се изисква да разполагате с поне два набора от тях.

Едните могат да са зимния вариант, а другите летния. По този начин и интериора на цялостното обзавеждане ще е разнообразен, стилен и моден във всеки сезон на годината.

Поддръжката на щори не изисква много време и усилия, а подмяната един път годишно ще улесни тази задача.

Реално щорите позволяват множество интерпретации, като съчетания могат да се правят, както с прилежащата вече мебел, така и с интериора на стени, врати и вече съществуващи видове дограми.

Когато някои от материалите на щори – плат, механизми са повредени те могат да бъдат заменени с нови. Всичко това става директно от производителя или чрез закупуване на нови модели щори.

Scroll to Top