Спално бельо поплин – идеално за подарък!

Всяка жена ще се съгласи, че е много приятно да получиш подарък за почивка в спалното бельо. И ако това бельо може да е поплин. Усещането с него ще е двойно по-приятно.

Едно проучване проведено: при жените и мъжете със завързани очи, сочи, че при докосване на различни материи двата пола се насочили към различни предпочитания. Жените, в по-голямата си част, са избрали коприна, сатен, но 99% от мъжете били недвусмислени по отношение на поплин.

Качествата за бельо поплин, са високо ценени от жените по целия свят. Ето защо:

Това бельо не се набръчква, има дълготраен и неприятен процес, който може да бъде избегнат.

Материята дори след дълго използване е устойчива на избърсване и разтягане и е ключът към дългосрочна употреба.

Най-важният фактор е, че поплин е екологично чист материал, което означава, че не предизвика дразнене и алергични реакции.

Бельото за легла е разглеждано и съобразно мекота, бързо абсорбиране на влага и способността да задържа топлината. Тези негови качества са безценни.

Основните характеристики на материала са плътност и здравина:

Предвид качеството, друго голямо предимство е, че бельо е много по-евтино, отколкото коприна или американ.

Какво е поплин

Фабрично с това име е известен още от Средновековието в Европа, когато е бил произведен специално за папата, следователно и името му има нещо общо.

За производството на тъкани, използвани памучни прежди с различна дебелина на: база – тънки и дебели прежди. Резултатът е по-малки белези. Оказва се, много приятен на пипане, лъскав, нещо като сатен, но качеството е много по-добро от него.

Грижа за бельото

За набор от легла и матраци изглеждащи като нови, следвайте прости правила за грижи:

По това време трябва да се отбележи първото измиване, на прането, което може да се свие, така че да се измие или изпере с голямо внимание.

Температурата на водата за измиване не трябва да надвишава тридесет градуса. Модели и рисунки върху поплин са много устойчиви и на гладене, но с белината не е необходимо да се експериментира.

Когато измиване е необходимо да бъдете изключително внимателни към целия цикъл.

Спално бельо от поплин е идеалният подарък, който ще може да се ползва директно върху леглото и ще продължи за години напред!

Scroll to Top