Съвършенство и стил в една дамска дреха – рокля

Съвършенство и стил в една дамска дреха – роклята. Тя винаги е била звездата в гардероба на всяка жена, тя си остава такава и до наши дни, въпреки интереса на много представителки на нежния пол към мъжкия гардероб.

Отдавна е отбелязано, че черните изрязани рокли могат да дават на всяка жена творчество, ефективност и хармония. Най-важното тук е да не пропускате стила. В този случай би било подходящо да следвате и някои модни насоки:

Форма на „пясъчен часовник“ – за да сте още по-съблазнителна, облечете къса елегантна черна рокля. Моделът „а ла Коко Шанел“, може лесно да се комбинира с късо елече или сако в стегнат вид до кръста;

Притежателките на едри бедра годни могат да се спрат на модел поли до коляното, които трябва задължително да се стегнат;

Жените с фигура на „триъгълник“, чиято широки раменете и ръцете правят впечатление могат да изберат Рокля черна с широки шифонени ръкави RUMENA. Това е достатъчно, за забулването завършеността в предмишниците. Също така е възможно и ръцете да не оставят голи, а с шифон в роклята асиметрично да прикрият недостатъците. Всеки сам избра лесно, когато знае къде са недостатъците му.

Scroll to Top