Какви услуги по почистване на дворове има

Понякога може да се наложат специални нужди и обстоятелства, които изискват допълнителни услуги. Вместо да се налага всеки ден в есента да събирате и изхвърляте всички листа в определена област, може да ги отделите и в зимна да употребявате за мулч или компостиране. Може също да има много кътчета, които изискват отстраняване на листа и отломки. Ако имате притеснения относно химикали, може да поискате само екологично чисти, химически продукти без тор. Проверете за професионален екип по наемане, които да гарантира, качествено извозване и изхвърляне.

Почистване – разходи

Цената за наемане на професионален отбор варира в зависимост от географското местоположение, размера на двора и видовете услуги, които се включват в договора. В най-ниската част от спектъра с услуги по почистване на дворове, основно тревата се коси, почистване се клони на дървета, включва се и извозване на отпадъци.

Видове услуги

От фирма HAMAL.BG за почистване на дворове и парцели може да поръчате комплекс от услуги или поединични такива. Според сезон и това, с какво разполага дворното място може да се наложи периодично и сезонно чистене. Така ринене на сняг от дворове и косене на трева са услуги за два напълно различни етапа от годината. Може събиране на паднали листа да се комбинира със зазимяване на градината с цветя. Рязане на клони и дървета е друга услуга, която се прави пролет и есен. В нея от фирма могат да предложат и извозване на отпадъци от дворове.

Спрете да се борите да поддържате своя двор сами. Градинарството доставя радост и наслада и прави хората по-щастливи, но когато не разполагате с достатъчно време, физическата умора, често взема превес. Помислете за фирма, която изпълнява задачите изпълнително и прецизно и ще задържи красива и жизнена площта на парцела и двора през цялата година.

Scroll to Top