Трите тайни, които да задържат хората на сайта ви

Може би отдавна търсите тайната рецепта не само да привличате посетители, но и да задържите интереса им подтиквайки ги да се връщат отново и отново.

Първо ще ви кажа, че тайната е в seo оптимизация от опитен оптимизатор!

След това ви предлагам да продължите с други пикантни тайни, които да са ви от полза:

Съдържание, съдържание, съдържание.

За да получите посетители и те да останат, трябва да им дадете информацията, която искат. Това няма да е информация за вас (поне не на началната страница). Вашата цел трябва да бъде да образова посетителя. Дайте информация, която няма да получи никъде другаде. Споделете му как да се реши проблема, който го кара да търсят именно вас. Ако вашия уеб сайт е само за свръх продажби, посетителите няма да се задържат повече от 68 секунди.

Помислете за това: Какво искате да направят посетителите, след като те са на вашето място – вашия уеб сайт?

Имайте предвид, че повечето хора няма да купуват от вас. За да направите това, което трябва е да дадете на посетителите причина да ви оставят данните си във формата за контакт. Това може да бъде под формата на информационен бюлетин, или чрез свободно изтегляне на информация, изискваща техните детайли и имейл. Когато направите това е от съществено значение да ги информирате за всичко ново в бъдеще. Когато направите това, не забравяйте да предоставите възможност за прекратяване на абонамента опция, защото в противен случай ще ви оприличат на спам. А всички знаем, че не съществуват богати спамери (макар че вярвам, че има богати хора, които продават спам технологии).

Щастливи резултатите от последните имейл кампании. Такива има голям шанс да получавате, ако изпращате към списък с хора, които са поискали да бъдат на вашия абонати в пощенския списък. Ако не получавате добри резултати, то виновникът може да бъде вашата имейл сюжетна линия.

Сюжетната линия на имейл има същата функция като заглавието на една реклама: Неговата цел е да привличат зрителя да прочетете повече. Със заглавие подтиквате не само да прочетат пощата на имейла, но и темата в сайта ви.

С правилно избрана сюжетна линия трябва да насърчавате читателя да погледнат малко по-надолу на страницата, която вече четат. В имейл, обаче, сюжетната линия трябва да работи по-усилено. Тя трябва да бъде достатъчно силна, за да накара получателя, за да вземе решителни действия с натискане на имейла, така че да може да визуализира в пълен размер.

Ако всичко това ви се струва твърде сложно или ако не разполагате с нужното време, то наемете си специалист, които да се занимава със сео оптимизация интернет магазини!

Scroll to Top