Топ 5 свежи съвети за почистване на къщи

Знаете ли, че вече има много начини да си спестите време от цялата суета около едно почистване на къщи.

Съвременните домакини, колкото и да са ощетени, че трябва да се мерят със силния пол, сега има и редица начини да се почувстват поглезени. Това може да започне с услуги по почистване на апартаменти или с тези супер-ефективни и лесни съвети за почистване на дома:

„Екстремни съвети за почистването могат да вземат и преподават мъже, жени и деца. Някои прости и ефективни стъпки за поддържане на къщи в състояние на образна форма изглеждат точно така:

Ето топ 5 съвети:

  1. Дървени дъски за рязане: те винаги са препълнени с месни бактерии, дори и след като сте ги измили нормално. Единственият начин да се убиват бактериите е да се хигиенизират дъските за рязане с белина. Измийте и накиснете борда в разредена белина в продължение на десет минути. Изплакнете с чиста вода и измийте съдовете с вода.
  2. Спрей и избършете: За да направите своя собствена прост и ефективен многоцелеви спрей: Добавете една таблетка белина и напълнете със студена вода. Използвайте бутилка със спрей.
  3. Обезпокоителната тоалетна: Дайте на седалката, капака и бутони за бързо пускане на водата – „белия цар“ или антибактериални кърпички. Отървете се от повечето нежелани микроби, отколкото от самата тоалетната. За купата, просто добавете една таблетка белина, нека тя да се разтвори в продължение на 5 минути, след това с четка изтирите, за да поучите блестящи резултати.
  4. Почистване на пералня: пералнята машина може да изглежда чиста, но често е препълнена с бактерии и микроби. Те за жалост стават част от облеклото на всеки член от домакинството при смесване заедно. Дайте на вашата машина редовно почистване и хигиенизиране „уста“ чрез добавяне на избелващи таблетки по време на извънреден цикъл, за да запази своята машина в перфектно състояние и почистване. Вижте повече наSMETISHTE.COM.
  5. Китайски порцелан: Добавят се две чаши белина в мивката и се пълни с вода. Потопете китайският порцелан и порцеланови съдове, включително чаши за десет 10 минути. С бързо търкане след това изплакнете с прясна вода и петната изчезват.

Scroll to Top