Как да изберете Бар стол

Има нещо специално във всеки бар и това е неговата височина. Винаги баровете са правени на височина, че да може около тях да се стои и в изправено положение. За тези, които искат да се опрат или да поседнат има специални бар столове. Те са практични и функционални. Това, че са наричани бар столове не ги отрежда единствено да бъдат употребявани в обществени заведения. Те са чудесно решение и за кухненски плотове в големи кухни от домакинството. Всъщност това е и актуалният начин да се оптимизира една кухня в дома.

Барът по право е място което социализира. Бар столовете не са само обединяват, но и предлагат много повече удобства от обичайно разполагане около стандартна маса. Бар столовете са практично решение за всеки кухненски остров и дори много практичен вариант към вътрешен двор.

Височината на седалката се определя от размера, от който имате нужда. Най-добре е да се измерва от пода до касата или на върха на повърхността, до който ще се дръпне стола. Важно е да се отбележи, че измерванията винаги се правят от пода до горната част на седалката.

24-инчови Табуретки: понякога посочени като контра столове, обикновено се считат за „борба с височина“, и са годни за използване при броячи и кухненски острови 36 инча височина.

30-инчови Табуретки: посочени са като високи бар столове, този стил се оразмерява специално за по-високи маси и барове, около 42 см. височина.

Установената седалка е идеална за столове, използвани само за да седи за по питие, хранене или релаксиращо.

Въртящ се стол: предлага гъвкаво положение на седалката, което позволява лесно завъртане и действие, което се развива в съседни части на къщата. Той е подходящ за пред телевизора в семейна стая, около билярдна маса, в залата за игра или във всекидневната стая или хол.

Регулируем: гъвкав стол с височината на седалката дава допълнителен стил и разнообразна употреба в дома. Може да се монтира около кухненския остров и висок бар.

 

 

 

Scroll to Top