4 стъпки до перфектната кожа – съвети за подхранване и хидратация на тялото

Ако не разполагате с време, а толкова в разгара на лятото все е в недостига е добре да разполагате с Наръчник за бързо почистване и възстановяване на кожата на тялото. Как и какво трябва да правите по време на почивката, за да има време и за забавления, научете сега:

Почистване на кожата – когато се налага да сте експедитивни, бързи и организирани, за да сте час по-скоро на плажа, вземете душ. Докато се киснете в банята ексфолирайте тялото с подходящи продукти – ексфолиант за тяло atache. След това поставете бързо регенерираща маска за лице и подхранваща на косата. Още докато сте мокри и под душа поставете подхранващите кремове и лосиони. Щом ще се явите пред парещите лъчи на слънцето, използвайте времето, за да нанесете обилно и слънцезащитни продукти.

Краката имат нужда от ежедневна грижа. В летния сезон те са постоянно изложени на показ, а това налага ежедневни мерки. Има ексфолианти за ежедневна употреба, които премахват умората, грубата, мъртва кожа и неравностите. Те ще създадат мекота и приятно усещане за комфорт, като подобрят цялостната визия и излъчване.

Не забравяйте ексфолиантът за тяло. Той ще почисти мъртвите клетки и ще тонизира кожата, подобрявайки кръвообращението до всяка част на тялото. Започнете с топла баня, използвайте пила, гъба и специален ексфолиант.

След ексфолиране, може да нанесете овлажнител или хидратиращ крем и да се погрижите за ноктите.

Сухата кожа е непривлекателна и често податлива на раздразнения и инфекции. Ето, защо за нея е най-важно да бъде хидратирана. Това може да стане с подходящ продукт крем или лосион за хидратация на тялото. Изберете висококачествени продукти козметика, които да се погрижат за всяка част, от петите до косата.

Освежаване и дезодориране – външните фактори представляват сериозна заплаха за кожата. Добре е стъпка по стъпка да почистите, подхраните и хидратирате. Така ще се избавите от риска – неприятна миризма и ще чувствате кожата освежена.

Защита и комфорт – всяка жена харесва елегантната обувка на висок ток, особено, когато тя е сандал. С тях краката изглеждат изтънчени, привлекателни, секси и на тях всичко подхожда. В сезона на лятото, няма как да пренебрегнем този факт, затова е нужна и подходяща грижа и защита на краката. Въпреки болките, максимален комфорт може да се постигне с правилно подбрана козметика. Съществуват бързо регенериращи и абсорбиращи гелове, които за броени секунди връщат красивият вид и заглаждат кожата. Те не оставят следи по кожата, невидими са и могат да са ваши спътници по всяко време.

 

 

 

 

 

Scroll to Top