Как да се наредите мебелите в апартамента, ако не се побират

Тази статия е за тези, които вече са решили да купуват нови мебели за своя дом от стилен, модерна, уникален и непредсказуем производител!

Случаи от практиката ни показва, че не всички мислят за това как красивите мебели от камиона стигне до самия апартамент.

Защо мебелите пристигат на части

Често, фабриките за мебели, събират и сглобяват, а след това изпращат до нас. Понякога това се превръщат в голям проблем за всички, които участват в подобно обезвреждане. Така например, имаме случаи, когато мебелите не отговарят нито на асансьора или на вратата, а дори и в стълбищните клетки не се обръщат. В тези случаи, както и при извозване на стари мебели има екипи, които да помогнат.

С тяхно съдействие, със сигурност няма да стоите със скръстени ръце, без идеи и мисли по този въпрос. Вашите мебели могат да са транспортирани директно на покрива, с помощта на екип от професионални алпинисти, които с помощта на специално оборудване да доставят дори легло на десния етаж. Понякога сме в очакване на „изненада“.

Ако откриете, че е недостатъчно  широк прозореца, в този случай, трябва да се премахне част от самия прозорец. Когато се стигне до запушване на вратата е необходимо да се отстранят пантите. Но не винаги и всичко се връща в първоначалния вид!

Подготовка преди да купувате.

Винаги и във всеки един от методите за възстановяване на мебели е важно да знаете техните размерите и тегло. Мебелите от естествено дърво винаги по-трудно биват премествани. Факт е, че гардероби, спални и други по-големи мебели трудно могат да бъдат пренесени на такива места.

Ето защо, преди да поръчате мебели, задайте си някои въпроси: Дали мебелите ще се поберат в асансьора и ако дали той ще може да ги извози, дори в насипно състояние. Не е случайност факта, че на асансьорите пише брой възрастни с обща маса.

Помислете още дали мебелите ще се проведат на вратата? Възможно ли е да ги носите през тесен коридор? Ще се повредят ли мебелите, ако бъдат вмъкнати през прозореца?

Но дори, ако всички отговори са отрицателни, със специалистите на фирма по извозване на стари мебели непременно ще се справите с всяко предизвикателство.

И не забравяйте, че качеството на мебели в дома винаги го прави по-уютно и комфортно. Новите мебели са ценен подарък за вас и любимите ви хора.

 

 

Scroll to Top