Мъжка мода 2017

Всеки има свой собствен стил на обличане, към който се опитва да се придържа и който периодично се актуализира с нови модни тенденции. Всеки иска да изглежда перфектно.

Дали и вие сте в търсене на вашите дрехи за пораснали мъже или обичате да се придържате към стила на небрежно момче, то всеки сам трябва да избере свят собствен стил. Такива са: http://fashioncolors.eu/online-moda/мъжка-мода/с-какво-да-носим-мъжкото-дънково-яке-2.

Мъжката мода е не по-малко интересна и разнообразна от женската. Саката са елегантни, сред дрехите има и многообразие от панталони, ризи и тениски, поло блузи, дънки, якета, пуловери и палта, кожени якета и велурени ръкавици – това е само малък арсенал от гардероба и възможностите за мъже.

Мъжки модни аксесоари

С всеки сезон, мъжка мода става все по-разнообразна и интересна. Това се е постигнало чрез използване на различни аксесоари.

Модерният мъжки образ се подчертава с подобаваща чанта. Този сезон, такава трябва да бъде изработена от кожа и в големи размери. Дръжките на чанти са къси и лесни за носене, наподобяващи делови куфарчета. Към тях може да има катарами и вериги.

През есенно-зимния сезон ще завърши имиджа на мъжа с ръкавици. Материалът, от който са направени, трябва да бъде естествен – велур, кожа или вълна. Козината също присъства, но има главно декоративна функция.

Към модата се завръщат и елегантните вратовръзки с блестящи нюанси. Класическата строгост перфектно акцентира на костюм в пастелен нюанс със златист оттенък.

Стилни връхни дрехи

В студения период за почитателите на модните тенденции мъжете се предлага да носят подплатени якета с дълга козина и кожени якета с пухкава козина.

Интересна комбинации има в черно и бяло, сиво и зелено. Козината може да варира по цвят, тон или дори да бъде в контрастен такъв.

 

Scroll to Top