3 стари неща в дома, които вече нямат място

Кажете „не“ на задръстванията в дома. Всички с годините складираме купища излишни, непотребни или вече остарели вещи и предмети. Старите мебели са сред най-големия проблем. Тяхното съхраняване в прилежащи части на дома е почти невъзможно, заради обемните форми и размери. Тогава може да се наложи да проучите цени за извозване на стари мебели и така да решите въпроса. За всички останали стари неща, ето разумните решения:

Дрехите

Това са елементи, които сте събрали от семейни празници или тържества, от които искри усмивка, но не са толкова важни, колкото съкровищата. С преместването в по-малък дом, настъпва и моментът да оставите дрънкулките;

Забравения

Това са елементите, които обикновено ви карат да се смеете и да свивате рамене, когато някой попита откъде са дошли. „Нямам представа!“ – бихте казали. Ако даден елемент няма друго значение освен това, което е било в дома ви по-дълго, отколкото можете да си спомняте, тогава днес е денят да го пусне.

Злокачествени

Това са елементи, които ви напомнят за отрицателни или болезнени моменти. Можете да ги задържите, въпреки че самото им присъствие в дома предизвиква спомен или емоция, която предпочитате да не притежавате. Време е да ги оставите сега. Отделете малко време, за да почистите, да ги съберете и сега да се отървете от тях.

 

 

Scroll to Top