Изберете микрофибър за почистване

Повечето компании за почистване и техните служители използват съвременни препарати и материали, включително кърпи от микрофибър.

Защо е по-добре да използвате микрофибър?

Той е изграден от синтетична тъкан, изработена от полиестер, полиамид или найлон, и служи най-добре е за почистване.

Микрофибърната кърпа не причинява алергии, почиства перфектно дори и най-недостъпните места.

Тя не оставят никаква следа от кал и мръсотия.

Трябва да се отбележи, че микрофибърът е гъст вид плат, който има много бримки и нишки. Това позволява да се абсорбира влагата 7-8 пъти повече от собственото й тегло. Освен микрофибърните кърпи могат да се използват многократно.

Този материал е практичен за употреба, лесно абсорбира мръсотия, поради което повечето от нашите служители избират тези видове маси и кърпи. Микрофибърът, както видяхме в ежедневната практика, е подходящ за всяко триене, включително деликатни повърхности.

В сравнение с всички други тъкани, микрофибърът ефективно почиства всякакви замърсители, включително мазнини, без да оставя драскотини.

Микрофибърните мопове измиват подовете отлично. Микрофибърът прониква в тесните места, отлично отстранява микробите и бактериите от повърхността.

Микрофибърните кърпи са най-подходящи за премахване на прах и мръсотия, можем да кажем, че 100%.

Така че, ако ни питате какъв вид влакно да изберете за почистване, ние ще ви кажем, разбира се, микрофибър.

Ако ни питате за най-добрите кърпи, ще кажем, че те са изработени от микрофибър! Изберете ги и се насладете на почистването. Ако ви трябва да знаете за специфичните препарати, които се ползват в силно замърсени домове, потърсете ни на адрес: http://bezvredno.com/preparati-sled-smart-sofia.

Ние ще свършим работата за вас.

Scroll to Top