Синята рокля как и с какво да носим

Синьото е наистина невероятно цвят, който може мигновено да промени един живот, дори и само за една нощ. Хората, които предпочитат сини дрехи са независим и интелигентни. Те не харесват да остават без внимание, обич и топлина. Синьото е символ на доверие и свобода! Синя жилетка може да поръчате от тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/асиметрична-жилетка-в-цвят-петролено.

Синият цвят е чист, успокояващ, хладен цвят. Този цвят не е на мода само в един сезон и е много популярен във всички модни ревюта. Причината е, че сините нюанси са много и перфектно се комбинират с много други цветове. Това доказват световните модни дизайнери.

Синият цвят перфектно се комбинира с червено, жълто, тъмно синьо, злато, сиво, кафяво, оранжево и зехтин. Добре стои и с розово, черешово червено, фуксия, кафяво, жълто, тъмно лилаво и сметана. Много красиво си партнира и с кафяво, сиво, светло кафяво, сребро и златистожълто.

Кобалт (чист синьо) хармонизира добре с червено, зехтин, мирта, сив, жълт, злато, бордо и бежово. Въпреки това, най-голям успех се смята за съчетание на чист синьо с лилав оттенък. Дрехите приятелски се преплитат със злато, червено, оранжево, маслини, небесно синьо, бордо, кафяво, кестен и мирта. В края на списъка е тъмно синьо. За да се разрежда мракът му, цветът трябва да се съчетае със синьо, кафяво, жълто-зелен, светложълт, сив, светло лилаво, червено и зелено. Вижте още: http://24more.eu/2017/09/15/не-носете-дрехи-с-широки-хоризонтални.

Има и други нюанси на синьото, които включват Ниагара, небесен цвят, синьо-сиво, лавандула, метличина, лазурно, аква, деним, кралско синьо, сапфир, индиго, тъмносиньо, пруско синьо и т.н.

Всички създават модерната жена, а модните дизайнери имат огромната възможност да развихрят творческото си въображение. Ето още няколко важни функции в модата: http://comovete.com/2017/09/18/няколко-важни-функции-за-модата-във-ви.

 

Scroll to Top