Как да избера ръчен часовник

Когато избирате аксесоар в ежедневния стил е важно да мислите дали той отговаря на вашето изображение и начин на живот, дали вашата личност е напълно изразена.

Прегледайте гардероба си, за да разберете кои цветове преобладават, според модела. Особено важно при купуването на часовник и това, на което трябва да обърнете внимание е качеството и цвета на гривната.

Най-добре е да купувате продукти с кожена гривна. Те изглеждат красиви, но и не траят много време. В този случай, обърнете внимание на металните гривни, те са тежки и водоустойчиви. Гумата и каучукът са най-устойчивите материали за влага, изглеждат малко спортни, така че е важно да се избират подходящо.

Класически часовници – за да поставите аксесоар за бизнес костюм или рокля, мъж или жена трябва да погледнат на елегантните класически модели. Мъжете, които предпочитат класиците, имат избор.

Успешните хора купуват скъпи швейцарски часовници, които са широко представени сред известните марки като casio, Frederique Constant, Tissot, Maurice Lacroix. За тези модели типични са простотата, елегантността, липсата на ярки и привлекателни детайли, в които не трябва да присъства класически стил. Това са тези неща, които често се наричат часовник „под костюм“. Невъзможно е веднага да се отговори кои швейцарски часовници е най-добре да се избират, защото всичко зависи от редица фактори, сред които са вкусови предпочитания на лицето, което ги купува.

Най-често срещани цветове са бяло, черно или синьо. Обикновено часовникът е с кръгла, правоъгълна или цилиндрична рамка. Дебелината на черупката е минимална и само в този случай продуктът няма да се намесва в маншетите на ръкавите на ризата.

Преди да купите аксесоар, трябва да решите как искате да носите – да се вижда от всички или да е скрит под дрехите.

За стилните момичетата с тънка китка се препоръчват часовници с тънка гривна. Но можете да купите и по-масивни модели, а тънката дръжка ще изглежда още по-крехка. Всичко зависи от вашия вкус!

Ако сте мъж или жена и трябва да ходите на официални събития, препоръчват се продукти, украсени с диаманти или други скъпоценни камъни. Искате ли да имате вид на бизнесмен и уверен човек? Опитайте се да не слагате аксесоар на ръката си по-евтино от костюма или роклята. Изберете стилни часовници от това място: https://timer.bg.

 

 

Scroll to Top