Как да коригираме фигурата с помощта на дрехи и аксесоари

Едва ли има жена на планетата, която да харесва всичко по тялото си. Дори модните икони, звездите на Холивуд и вашите идоли за красота имат поне една част от тялото си, която не обичат. Разликата между тях и вас обаче е в това, че те умеят да прикриват несъвършенствата си. Ето как да го направите и вие с помощта на дрехи и аксесоари:

Пълнотата на ръцете може да бъде скрита с блузи с 3/4 ръкав или блузи с отворени рамене. Свободната кройка в моделите ще прикрие пълнотата и обратното впития ръкав ще подчертае пълнотата. Пълнотата на раменете може да бъде скрита и с шал. Очевидно корема може да се скрие с дълга блуза. За да скриете пълнотата на бедрата ще помогнете на широк пуловер, блуза туника, топ или риза, която има дължина до средата на бедрата.

Принципът на избор на рокля е по същество същият като при избора на поли и блузи. Роклите са идеални за почти всяка форма. Те могат да скрият пълните крака. Дори цепката на полата ще помогне малко да отвлече вниманието от проблемни области. Роклите с буйни форми са противопоказани. На всяка фигура полите изглеждат добре на коляното, точно над коляното, до глезените и се простират надолу. С помощта на тясната пола може да създадете тънки крака и да скриете талията, добавяйки матирани чорапогащи с тъмно нюанс в комбинация с обувки с нисък ток.

При избора на обувки не забравяйте, че каишката на глезена визуално съкращава краката. Тънките и криви крака в идеалния случай се скриват с дължина на пола миди, но трябва да се помни, че подобни визуално намаляват растежа.

Панталоните почти на всяка фигура изглеждат добре. Също така класическите модели панталони се вписват добре. Тези с висока талия ще подчертаят с лекота фигурата и визуално ще направи краката по-дълги. Панталони тип цигара в присъствието на високи токчета увеличават краката и ги правят по-тънки. За по-слабите модели панталоните са по-подходящи впити, еластични панталони или клинове. Прави дънки, леко нарязани нарязани, увеличат гъвкавостта с пълните хълбоци и широки бедра.

Правилно подбраните дрехи вършат чудеса, най-важното е да знаете: как да изберете дрехи според фигурата!

 

 

Scroll to Top