4 съвета при теглене на кредити

Ако искате да финансирате свои бъдещи планове, да покриете стри задължения или имате друга спешна нужда от пари, то бързи кредити са точно за вас.

Какъв обаче трябва да е кредита, преди да се впуснем в непосредствени разходи и как да кандидатстваме. Предлагаме ви да попитате в Минизаем!

Може да получите различна сума по заеми, обикновено необезпечени, в количества, вариращи от  1,000 до 5000 лв. И с добър кредитен рейтинг, най-вероятно ще получите най-достъпни лихвени проценти.

Вариантите се свиват и плащанията нарастват ако нямате кредитна история или лош кредит, но за целта вие може да потърсите и такъв кредитор, който отпуска бързи суми за спешни нужди, при това с минимална или без никаква лихва.

  • Сравнете най-добрите оферти:

Лихвените проценти по потребителски кредити обикновено са по-високи от цените на обезпечени кредити или заеми. Тук обаче говорим за обезпечени с недвижимо имущество. Тъй като тези проценти зависят от вашата кредитоспособност, като добър кредитен рейтинг може да направите и по-лесно всичко, а именно да си помогнете с кредит до мунита.

Кредитополучателите с среден размер по кредит ще намерят изобилие от възможности, заедно с по-високи темпове. Някои кредитори ще разгледа допълнителни фактори, като например историята на кандидата, работа или доходи, потенциални такива при вземането на решения за отпускане.

Това, което трябва да се прилагат за кандидатстване по онлайн кредит са малка част лични данни като ЕГН, три имена, телефон за връзка, адрес и в някои случаи месторабота (не винаги).

Как да намерите най-ниските проценти по потребителски кредити?

Първото и най-важно, което трябва да направите е да потърсите кредит до заплата на няколко места. Интернет предоставя добра възможност, опитайте на адрес: https://www.minizaem.bg. Обаждайки се на кредитора ще може да действате по-спокойно.

  • Какво трябва да внимавате, с лични заеми

Ако пренебрегнете дребния шрифт в личния договор за кредит, можете да разберете на по0късен етап, че са съществували „уловки“ или каузи, които не отговарят изцяло на вашите желания и нужди. Затова прочетете внимателно и избегнете трудния начин.

  • В заключение

Теглене на бързи кредити може да ви помогне да облекчите натоварването и да е достатъчно, за да покрива непредвидени разходи, но не забравяйте да проучите опциите, преди да пристъпите по-натам. Намерете най-ниските цени и точно това, което трябва ви трябва, за да изплатите дълговете си навреме.

 

Scroll to Top