Фън Шуй първо правило

Овладяване техниката на Фън Шуй не само ще помогне да улесните значително живота си, но и да го погледнете от съвсем различен ъгъл, където всичко е систематизирано, обмислено и символично. Всеки може да овладее техниката на това изкуство и ще ви помогне да се включите.

Много хора се опитват да овладеят методологията сами. Фън шуй у дома и в офиса може да се представи в специална купчина цветя и фигурки на закрито. Това изкуство е толкова многообразно, че тук абсолютно всяко малко нещо има значение. След успешното развитие на фън шуй техниките вече са в първия етап няма да имат качествена промяна в живота си, ще усетите спокойствието, ще се почувствате хармонията на околната среда, придобиват материално благосъстояние и ще бъдете изпълнени с безкрайна енергия.

Това е просто. Това взаимодействие се основава на принципа: формиране на пространство.

В началния етап на овладяване на техниката на Фън Шуй, освободете дома и работното си пространство от боклуци и ненужни неща. Всъщност животът е заобиколен от много боклуци. Това са счупени продукти, прибори, стари дрехи и обувки, разглезени или наранени мебели. Отървете се от тях безвъзвратно – това може да стане с помощта на фирма за почистване на тавани в Столична община.

Следете много въздух и светлина да проникнат във вашето пространство. Това не само ще обнови обкръжението ви, но и ще помогне да настроите да продължите да работите върху себе си.

Изчерпвайки своя многоъгълник това ще ви помогне да определите кои области от дейност са свързани с части от това пространство и правилно да ги подредите.

Определете броя на Гуа. Знаейки, че ще ви предупреди за неуспешни указания

В процеса на работа трябва да създадете баланс от пет елемента, да идентифицирате елемента във Фън Шуй и да работите в съответната посока.

Успех!

Scroll to Top