Защо при дезинфекция от дървеници ДДД фирми не дават гаранция

Може би сте се сблъсквали с проблема дървеници? Ако не сте, но ви се налага, тук ще откриете полезна информация и най-вече отговор на въпроса: Защо при дезинфекция от дървеници ДДД фирми не дават гаранция.

Статията е заимствана от сайта на фирма Превента ДДДД.

Дървениците, също като бълхите са инсекти. Лесно се пренасят у хората и животните, чрез багаж, дрехи, по мебели и всякакви други вещи от бита. Може би вече сами си давате отговор на въпроса – Защо при дезинфекция от дървеници ДДД фирми не дават гаранция?

Никога няма гарантират, че един път справили се с тяхното присъствие, няма отново да се върнат в дома.

Тук е важно да споменем и да не оставате с погрешно впечатление – това, че не обещават 100% гаранция фирмите по ДДД, не означава, че не си вършат работата. Все пак те са професионалисти в обработките, работят с най-скъпи и безопасни за човешкото здраве препарати и имат всички необходими за извършване на дейността лицензи.

Нека дадем един пример. Когато отидете на химическо чистене и отстранят от дрехите ви трайно упорити петна, дават ли ви гаранция, че няма да ги нацапате пак? Така е и с борбата с дървеници. Екипите на фирма по ДДД, почистват дома ви и ви гарантират, че работата е извършена, според всички необходими изисквания. Но за това дали ще спазите последващите указания и дали няма отново да внесете дървеници в дома си, не могат да ви обещаят нищо.

С какво още може да се сблъскате, докато търсите фирма по ДДД.

Ето и няколко сценарии, които най-често ще чуете от различни фирми с преди и след обработката, срещу дървеници:

Първи пример

Гаранция даваме, след 3 направени обработки на еди-каква си цена и проведени, през 14 дни. Гаранцията се дава още след първото третиране и важи 1 месец и от първата обработка.

Какво се крие зад подобна гаранция:

Първата дезинфекция, срещу дървеници ви се прави на 1-ви ден от месеца, тук тогава и започва да тече 30 дневната гаранция. Това, разбира се при условие, че има още 2 третирания. Втората дезинфекция се прави след две седмици или на 14-я ден, а третата в последните дни от месеца. Изводът е, че за периода от 1-н месец плащате 3 третирания срещу дървеници, но реално гаранция имате само за първото, след което следват други 2. За втората и третата обработки, не получавате пълна 30 дневна гаранция. По този начин се губи смисълът от това да търсите празни обещания.

Втори пример

Това е моментът, в който производителите на препарат дават гаранция от 6 месеца за ефективността му.

Какво се крие зад подобна гаранция:

Служителите често се оправдават, че производителят е дал такава гаранция, не самата фирма по ДДД. Често в тези случай, за да излязат от положение, предлагат ново третиране с друг препарат, чиято обработка трябва да се заплати наново.

Трети пример

Тук може да чуете от специалистите по дезинфекция срещу дървеници, че дават гаранция, еди-какъв си период, но ако вината за появата на вредителите е ваша, тази гаранция отпада.

Какво се крие зад подобна гаранция:

Тук, най-вероятно ще се сблъскате със ситуация, при която на всяко ново позвъняване за гаранционното обслужване ви отговарят, че по Ваша или на друг член на домакинството дървениците са внесени отново отвън. Това е и така, да се каже „тактичният“ начин да ви откажат безплатно, гаранционно обслужване.

Ето, защо, ако не получите гаранция за дезинфекция от дървеници ДДД , то радвайте се. Попаднали сте на коректна фирма, която не иска да ви заблуждава с празни обещания и евтините трикове. Такава не търси краткотрайна и бърза печалба, за сметка на вашето нещастие.

Ако искате да попаднете на лоялен партньор в борбата с вредителите, посетете официалния сайт на адрес: http://www.preventa.bg.

За повече информация свържете се и на 0879 200 906 или 0879 200 907.

Scroll to Top