Лесно ръководство от 5 стъпки за избавяне от хлебарки

В тази 5-стъпкова рецепта ще откриете тайната, как да живеете живот без хлебарки. Достатъчно е само да следвате този прост план за премахване на хлебарки и във вашия дом повече няма да е на лице такъв проблем.

За целта, експертите от Превента ДДДД използват инсектициди заедно с основни, евтини инструменти, след което изготвят план и така усилията са пожънати с успех. Ето как:

Стъпка 1. Намерете места за скриване на хлебарките във вашия дом

Използвайки тетрадка и лепкави капани за насекоми. С тях ще откриете къде в момента се крият хлебарките в дома ви, след което насочете тези зони за Пръскане срещу хлебарки.

Стъпка 2. Убийте хлебарките, докато пълзят с инсектициден прах

След това приложете пръскане на пукнатини и процепи, което убива пълзящите хлебарки, но е безопасно за домашни любимци и хора.

Стъпка 3. Убийте хлебарките, докато се хранят със стръвта

Ще се върнете към горещите точки на хлебарки и ще нанесете малки капки гел стръв. Първо стръвта ще убие хлебарките, които я ядат, а след това и други в колонията.

Стъпка 4. Предотвратяване появата на бъдещи хлебарки, чрез санитария

След като сте елиминирали по-голямата част или цялата зараза, ще предприемете стъпки за премахване на източниците на храна и вода от хлебарките, както и феромоновите пътеки, които хлебарки са оставили след себе си.

Стъпка 5. Предотвратяване появата на бъдещи хлебарки, чрез изключване

И накрая, след като приключите с почистването, ще защитите дома си от бъдещи нашественици, запечатвайки пукнатини и дупки, които хлебарките използват, за да влязат.

Екстра # 1: Намаляване на хлебарките отвън

Ако имате проблем с хлебарките на открито, ще предприемете стъпки за намаляване на техния брой.

Екстра # 2: Какво да правите, ако все още имате хлебарки

Направихте всички стъпки и ако все още имате хлебарки? Ще ви преведем през още два метода „Big Gun”, за да се отървете завинаги от хлебарки.

Екстра # 3: Как да наемете унищожител на хлебарки

Понякога трябва да потърсите професионалисти. Ако имате нужда от съвети за наемане на унищожаването, тук – http://www.preventa.bg, ще откриете набор от полезни стъпки за това.

Scroll to Top