Ето и кратък списък за разчистване на дома, преди пренасяне на багаж София

Винаги и всяко ново начало трябва да започва от нула. Ето, защо избрахме да споделим с вас този кратък списък, в който да разчистите дома за кратко и преди пренасяне на багаж София.

Как да планирате пренасяне на багаж, преди разчистване на дома

Може би малката опаковка, която не се изхвърлили или риза, която не е отишла в коша ще намерят мястото си най-сетне. След това, когато вещите започнат да се натрупват, едно, върху друго, докато един ден не влезете в колата, гардероба или дома си само за да откриете джунгла от объркани неща. Някои от тях са истински вещи, но повечето са боклук.

Списък за разчистване на дома ви, преди пренасяне на багаж София

  1. Знаете ли, че първо всичко трябва да се обърне с краката надолу, за да се върне след това на мястото си? Така е и тук. Преди, да започнете пренасяне на багаж София, да подреждате и разчиствате, трябва да изкарате всичко на пода, на видни места. Само така ще може да виждате всичко и да знаете кое и как да сортирате.
  2. Завършете задачи

Стартирането на пет проекта наведнъж ще остави дома ви в по-лошо състояние, отколкото, когато сте започнали. Не достигайте половината от организирането на дрехите си и преминете към книгите си просто за забавление. Мускули през един проект и след това се фокусирайте върху това, което следва. Довършете започнатото.

  1. Преструвайте се, че имате по-малка къща с по-малко място за съхранение

Ако домът ви разполага с повече пространство, отколкото с такова, което знаете, какво да правите и когато измислите начин да запълните това пространство, изграждате повече такова. Когато имате толкова много място е лесно да си помислите, че трябва да го запълните. Така че, просто се преструвайте, че имате по-малко място. Преструвайте се, че имате една стая по-малко в къщата си или един килер по-малко или една баня по-малко… как бихте направили всичко подходящо? От какво бихте избрали да се отървете? Какво бихте запазили?

  1. Поставете си цел, която искате да постигнете

Може би най-добрата част от разчистването на дома ще са парите, които да спечелите в резултат на това. Преди да започнете болезнено да пускате вещите си, препоръчваме ви да имате предвид цел за печалба. Всеки път, когато ви е трудно да се сбогувате с нещо, помислете за парите, които може да спечелите. Лесно може да наемете и фирма hamalski.com, която да свърши всичко това вместо вас.

  1. Не бъдете „Плюшкин“

Това е донякъде шега… но няма как да е друго-иначе. Пристрастяването към съхраняване на твърде много неща всъщност е психологически проблем, наречен разстройство на натрупването. Това е постоянната трудност да изхвърлите или да се разделите с притежанията поради възприеманата нужда да ги спасите.

  1. Освободете дома си – направете място за по-важни неща

Добре, стигнахте до края на тази статия, което означава, че сте сериозни за работата си, по пренасяне на багаж София и това да разчистите дома си. Докато правите това, помислете над въпроса: какво бихте грабнали, ако къщата ви гори? Въпреки, че очевидно условията не са толкова екстремни, това определено ще ви накара да се замислите кое от вашите неща е най-важно за вас.

Източник: https://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofia

Scroll to Top