Почистване на терени в дома, за да се отървете от негативната енергия

Знаете ли, че всяко старо нещо допринася негативна енергия, така е и с всяко позитивно и ново нещо. Ето, защо е важно да правите разлика и да знаете кое е настанало време да планирате почистване на терени във вашия дом или градина..

Почистване на терени в дома, за да се отървете от негативната енергия

Това може да се случи много лесно с фирма izvozvane.com. Ето, някои насоки:

Изхвърлете всичко излишно от дома. Организирайте почистване на терени с фирма.

Наред с негативната енергия, животът може да бъде развален и от на пръв поглед от безобидни неща. IZVOZVANE.COM са готови да ви разкажат, от какви неща трябва да се отървете в къщата си, за да имате правилната аура.

Отървете се от сухите цветя

Така че, веднага изхвърлете мъртвите цветя, които събуждат приятни емоции в сърцето ви. Сухите цветя са изсъхнали чувства и колкото по-дълго ги гледате, толкова повече чувства ще изсъхнат.

Животински рога и кожи

Ние категорично не приемаме такива декоративни елементи в хола и не защото рогата са свързани с анекдота, че съпругът хванал жена си и свалил рогата на килера, в който седял любовникът. Но тъй като енергията на мъртво животно, което умира в агония, едва ли ще донесе щастие в къщата на този, който го е убил или просто го използва като декорация.

Празни бутилки

Защо да останете празни? Ако наистина не искате да изхвърлите красивият съд, напълнете го с нещо и след това спокойно може да го изпратите на най-видното място. Използвайте го за ваза, икебана или нещо полезно и според друго предназначение.

Вредни, опасни и отровни растения:

Ето и списък с най-опасните растения:

Азалия;

Кротон;

Ятрофа;

Млечница;

Фатсия;

Адонис;

Стокезия;

Антуриум;

Монстера;

Каладиум;

Филодендрон;

декоративен пипер;

бругмансия;

бровалия;

еухарис;

хемантус;

хипеаструм;

адениум (пустинна роза);

пахиподиум (Мадагаскарска палма);

аламанда (изящната отровница).

Тяхната токсичност е условна. Ако просто им се възхищавате, а не берете листата, тогава няма да има вреда, защото цялата „отрова“ е в млякото им.

Акрилни и пластмасови съдове за хранене

Такива съдове не трябва да се мият в съдомиялна машина, да не се наливат в тях топли напитки и храна и да се затоплят в микровълнова печка. По време на полимеризация (получаването на пластмаса) не всички молекули на основния материал достигат желаната дължина и запазват своята подвижност. Казано по друг начин, те могат безопасно да се абсорбират в храната.

Килими

Не превръщайте жилището си в сейф с неща, които могат да развалят настроението ви и дори да повлияят на живота ви. Може спокойно да изхвърлите всичко вредно и коварно и ще видите как животът ще се промени.

Източник: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove

Scroll to Top