Почистване на отпадъци от апартамент и как да почистите гардероба

Почистване на отпадъци от апартамент и как да почистите гардероба

За това как момичетата обичат да пазаруват, има легенди, които се предават от уста на уста от няколко стотин години. Но дори ако пазаруването не е вашата силна страна, в което ние много се съмняваме, тогава няма да ви навреди да направите нашия мини-тест и да разберете дали е настъпил моментът, в който трябва да почистите гардероба си от ненужни неща.

  1. Вратите на гардероба не се затварят

Първият знак, че е необходимо генерално почистване на килера тук и сега, са вратите, които сигнализират, че вашето „багажно помещение“ е изчерпало лимита си за капацитет. Независимо, дали нещата ви живеят в малък двоен гардероб или в огромна съблекалня, ако са твърде близо един до друг, ще дойде момент, когато те искат да избягат оттам. Обичайна ситуация? Тогава веднага се въоръжете с торба за боклук и смело изпратете в нея това, което не сте носили от сто години или дръжте в най-отдалечения ъгъл за „специален повод“, който едва ли ще настъпи.

  1. Повече дънки, отколкото дни в седмицата

Кой не обича дънки? Всички обичат дънки! И точно заради тази често несподелена любов момичетата са способни да трупат дънки с години. Дънките са цял живот. Това красиво нещо обаче не трябва да заема по-голямата част от гардероба.

Ако в гардероба си намерите повече от 7-8 чифта от любимите си дрехи, то вашата диагноза е мания по дънките. Сега ще ви излекуваме. И така, уау, тези някога любими дънки, които баба ми обеща да ушие повече от веднъж, може би наистина е време да ги изхвърлите, тъй като декоративните дупки са се превърнали в истински? Дънките, които са излезли от мода толкова дълго, колкото и неподредените вежди, време е да ги извадите и тях. А опърлените от киселина дънки от 80-те? Нека изчезнат!

  1. Малката черна рокля стана съвсем малка

Малката черна рокля е метафора. Не трябва да е малко спрямо вашите параметри, а според предназначението си. Всички ризи и тениски трябва да имат етикет с инструкции за пране. Само студена вода? Деликатен режим? Време е внимателно да прочетете инструкциите за пране и да изхвърлите това, което никога повече не може да носите.

  1. Основните неща се губят постоянно

Няма нищо по-тъжно от това да знаеш, че някъде в дъното на гардероба се крие страхотен тоалет, но просто няма как да стигнеш до него.

Избягвайте да закъснявате за среща и не прибягвайте до планирани дрехи от категорията „за всички поводи“. Отделете малко време сега, за да почистите гардероба си и да имате всичко необходимо под ръка. Тук смятаме за полезно да имате под ръка и тази връзка: https://www.xn--80adasbd8b.com. С нея лесно може да наемете екип за почистване на отпадъци от апартамент.

  1. На пода в дрешника се образувала купчина неясно от какво

Туники, които са забравили как изглежда закачалка, чанти, обувки от преди миналната колекция и стари ботуши, несъмнено са нарушители на реда в гардероба! А на дъното определено има няколко пакета без идея какво. Това са неща, които не трябва да нарушават реда, което означава, че или трябва да се изхвърлят завинаги, или да се преместят на друго място.

  1. Абитуриентската рокля виси в ъгъла

Всички разбираме носталгията, но не в еднаква степен! Тази скъпа на сърцето, някога модерна рокля не трябва да виси заедно с неща, които сега се носят активно. Опаковайте го и го скрийте далеч, защото никога повече няма да напуснете къщата в него. Същата история и с булчинската рокля. Никой не казва, че тези две толкова важни рокли в живота ви трябва да отидат на боклука, но те нямат място в главния гардероб. За по-лесно пробвайте тоалета отново и се уверете, че е дошъл моментът за последния танц в него, след който ще му кажете „Довиждане!“.

Ето, че сами може да видите, че всички тези знаци или поне няколко от тях точно описват вашия гардероб. Време е да спрете! Решение: създайте организационен ред според сезона или сортирайте всичко по цвят. Достатъчно е да се отървете от това, което вече е в излишък и не забравяйте да спретнато сгънете нещата веднага, а не да се надявате, че те ще се организират сами.

Източник: извозва.соm

Scroll to Top