Информация около цена за почистване на апартамент

„Имаме тристаен апартамент от 64 м 2 и в продължение на много години успявахме да почистваме сами“. И тогава от приятели чувате за услуги почистване: „Имате ли нужда от цена за почистване на апартамент?

Екипите са от фирма и работят по график. С тяхна помощ може спокойно да планирате нещата и уговореното място. Дори не е нужно да присъствате на чистенето. Мястото ще е идеално чисто, докато ви няма.

Защо и кога да потърсите тези услуги:

Примамлива перспектива? Определено. Но колко е удоволствието да прехвърлите тежестта на почистването върху нечии други плещи и какво може да се повери на специалисти от фирмите за почистване? Решихме да разберем, като анализирахме информацията в уебсайтовете на дузина такива компании, включително българската фирма depo.bg.

На едро е по-евтино

Както се оказа, цената на почистването зависи от много фактори: не само от площта на апартамента, но и от това дали искате да направите общо или планирано почистване, дали планирате да каните специалист периодично или да наемате от време на време.

Най-евтиният начин за поддържащо почистване е да го поръчате от същата фирма. Честотата може да бъде различна: в някои компании те предлагат почистване веднъж седмично, в други – поне веднъж месечно, в трети обещават да съставят индивидуален график. Цена за почистване на апартамент може да варира от степента на замърсяване до площта, отдалечеността в региона и пр. Това от една страна представлява и голямо предимство, защото от фирмата могат да предложат индивидуална оферта.

Какво е удобно, много компании имат ценова листа за всички услуги поотделно, а така също и почистване на разумна цена.

Изхвърлете всичко

Ако се обадите на специалистите за изхвърляне на всичко наведнъж, тогава трябва да поръчате общо почистване, каквато е услугата почистване на апартамент с отпадъци.

Какво е „поддържащо почистване“, това е интуитивно разбираемо, но преди да поръчате общо почистване, си струва да прочетете какво включва конкретна компания в него. Трябва ли да се изхвърлят стари мебели, строителни отпадъци след ремонт, почистване на прилежащи части, каквито са мазета и тавани и т.н.

Спешен случай

Дори апартаментът ви да е в много лошо състояние, не се колебайте да се обадите на специалисти. Няколко фирми предлагат точно този тип почиствания на „твърде мръсно“ жилище. В този случай обаче трябва да очаквате по-висока цена на почистването. Повече за всичко това и видовете услуги, четете на този адрес: https://www.depo.bg/ceni.

Много фирми имат отделна цена за почистване след ремонт или строителство (цената може да бъде с 80% по-висока), почистване след пожар и дори след като някой е починал в апартамента.

Scroll to Top