Ето кога и как става почистване на битови отпадъци от апартамент

След ремонт, при големи строителни работи или козметично освежаване на апартаменти, винаги възниква необходимостта от почистване на битови отпадъци. За извозване на боклук от апартаменти, офиси, частни къщи се предлагат услугите на хамали.

С наемането на такива всичко става много по-лесно, удобно и адаптивно.

Извозването на битови отпадъци, строителни отпадъци, отпадъци след ремонт и др. може да заявите на сайта на bulkom.com. Тук може да поръчате почистване на битови отпадъци от апартамент, извозване на боклук от професионална фирма с опит и традиции. Такива трябва да имат усет, да работят бързо и качествено. С тяхно съдействие може да изхвърлите отпадъците в съответствие с всички санитарни правила и норми.

Понякога при нанасяне в ново жилище останало от предни собственици трябва да се направи старателно почистване из основи. Такива апартаменти имат много и различни струпвания. В тях може да попаднете на находки от стари мебели, неработещи уреди, битова техника, зимнина, неизползвани упълномощено депо. Поверявайки работата на професионалисти, вие получавате редица услуги:

Товарен автомобил, които пристига в кратки срокове, след заявка;

Изнасят от всяка точка на София;

Монтират, товарят, извозват в удобно за клиента време;

Разполагат с опитни хамали;

Оставят съда за по-дълго време.

И така, ако сте натрупали много боклук или не може да го изхвърлите сами, тогава може да поръчате събиране и извозване на боклука от апартамента с хамали. Нашите служители ще се справят с всякакво натоварване в най-кратки срокове. В зависимост от обема на контейнер или ремаркета, боклукът ще се товари от двама до четирима души, което ще осигури минимално време за товарене.

Извозването става до депо

Ремонтните и довършителните работи в апартамент, офис или частна къща оставят след себе си голямо натрупване на строителни отпадъци: стари водопроводни инсталации, скъсани тапети, дървени и пластмасови рамки, остатъци от бетон, тухли, остатъци от цимент, стари врати. Тези отпадъци не са заплаха за околната среда; но строителните отпадъци трябва да се изхвърлят, тъй като се натрупват.

Изнасянето на боклука, натрупан в торби, след козметичен или основен ремонт в апартамента се извършва с товарна кола на фирмата. За големи обеми отпадъци са предвидени контейнери с голяма транспортна способност. Ако няма възможност или желание да се занимавате със самостоятелно товарене на боклук. Това ще предостави на клиента възможност за работа с опитни хамали за товарене и разтоварване.

Представят се предимствата по евакуирането на тежки отпадъци от многоетажна сграда с помощта на товарно-разтоварните работи с хамали:

те ще събират компактно всички отпадъци в специални торбички;

те ще почистят всеки квадратен метър от площта възможно най-ефективно;

ще изнесат пакетирания боклук по стълбите, при липса на асансьор, от всеки етаж;

ще предоставя допълнителни услуги, съгласувани със собственика на жилищното пространство, на индивидуална основа.

Почистване на битови отпадъци от апартамент може да бъде много изгодно, евтино и в удобно за вас време. Лесно може да се свържете на адрес: https://www.bulkom.com/regioni/sofia/izvozva-otpadaci/bitovi-otpadaci-apartament. Извозването на отпадъците след ремонт и строителство на апартамента ще се извършва съгласно договорените условия. Ако сте готови да решите най-трудните задачи, поставени от клиента, време е да започнете с наемането на фирма.

Scroll to Top